Με αρ. μητρ. 03/2015 πλέον η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου
Ύστερα από ενάμιση χρόνο στον χώρο του εθελοντισμού η ΟΜ.Α.Κ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ εντάσσεται πλέον και επίσημα στο μητρώο εθελοντικών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Προστασίας του Πολίτη με αρ. μητρ. 03/2015.
Ο χρόνος που πέρασε είναι προαπαιτούμενος για κάθε εθελοντική ομάδα για να μπορέσει να μαζέψει στοιχεία από εκπαιδεύσεις, δράσεις και ασκήσεις για τον φάκελο δικαιολογητικών ένταξης της στην Γ.Γ.Π.Π.
Υπήρξε κάποια μικρή καθυστέρηση η οποία οφείλετε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και στην αλλαγή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας.
Η ΟΜ.Α.Κ. Εθελοντές Ωραιοκάστρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που πίστεψαν στην δράση της και στην ιδέα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ (εντός και εκτός ομάδας) και την στήριξαν στα δύσκολα και τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
Η ΟΜ.Α.Κ. Εθελοντές Ωραιοκάστρου φορώντας το σήμα της πολιτικής προστασίας στις στολές των μελών της ουδέποτε το πρόσβαλε παρά με την δράση της το τίμησε και θα συνεχίσει να το τιμάει.
Όσο γι’αυτούς (εντός και εκτός ομάδας) που θέλησαν να προσβάλουν την ομάδα μας μειώνοντας και υποτιμώντας τις δράσεις και το έργο της ας αναλογιστούν το νόημα του Εθελοντισμού.
ΟΜΑΚ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.