Με ενθουσιασμό και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι φοιτητές τις ειδικές προσφορές της Cyta!

[ad_1]

cyta offers-for-students_gr

Με ενθουσιασμό και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι νεοεισερχόμενοι και υφιστάμενοι φοιτητές όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αλλά και οι οικογένειες τους, τις ειδικές προσφορές για φοιτητές που ανακοίνωσε πρόσφατα η Cyta, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Οι προσφορές αυτές ξεκίνησαν να παρέχονται από την Cyta από την περασμένη Δευτέρα 22 Αυγούστου ( θα ισχύουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016), και φαίνεται να αποτελούν σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία, μια «έξυπνη» και οικονομική λύση για κάθε οικογένεια με παιδί που σπουδάζει, αφού καλύπτει τις ανάγκες σε υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, πρόσβασης στο διαδίκτυο, κινητής τηλεφωνίας,  Mobile Internet και Τηλεόρασης, και μάλιστα καθόλη την περίοδο των σπουδών τους. Ειδικότερα οι προσφορές της Cyta για φοιτητές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Δωρεάν εγκατάσταση Τηλεφωνίας και Διαδικτύου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και Τηλεόρασης μέχρι 31 Οκτωβρίου, με 12μηνη δέσμευση.
  • Έκπτωση στη συνδρομή των προϊόντων Internet Home και δωρεάν ο 12ος μήνας. 
  • Επιπλέον Mobile Internet μέχρι 3GB στα προγράμματα RED της Cytamobile-Vodafone για δώδεκα μήνες. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και για εθνοφρουρούς.

 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Cyta προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα αγοράς laptop η tablet με έκπτωση και αποπληρωμή σε 24 μηνιαίες δόσεις μέσω του Δικτύου Συνεργατών της. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις προσφορές στην ιστοσελίδα  www.cyta.com.cy, το Δίκτυο Πωλήσεων Cyta ή στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132 (χωρίς χρέωση).

The post Με ενθουσιασμό και ικανοποίηση υποδέχθηκαν οι φοιτητές τις ειδικές προσφορές της Cyta! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.