Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στο Μελισσοχώρι για την 19η Ιουνίου 1913

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις
στο Μελισσοχώρι για την 19η Ιουνίου 1913

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία του Μελισσοχωρίου η εκδήλωση για την 104η επέτειο της 19ης Ιουνίου 1913, ημέρας έναρξης του Β’ Βαλκανικού Πολέμου και εγκατάστασης του Γενικού Στρατηγείου στη Μπάλτζα κατά τη μάχη Κιλκίς – Λαχανά.
Η επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε από τον μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη παρουσία όλων των ιερέων της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τη διδάκτορα Μαρία Τατάγια και η κατάθεση στεφάνων. Η εκδήλωση, τελετάρχης της οποίας ήταν η τοπική σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου Νέλλυ Δελή, ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο μουσείο Μελισσοχωρίου και τη δεξίωση που παρατέθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους.
Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Ωραιοκάστρου, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και η δημοτική κοινότητα Μελισσοχωρίου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Θεοφάνης Παππάς, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γερακίνα Μπισμπινά, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν, ο αντιδήμαρχος Διοικητικού, Οικονομικού και Προγραμματισμού Παναγιώτης Κοϊτσίδης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μυγδονίας Ευάγγελος Καραστερίου, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Νίκος Παπαδόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Χριστίνα Βαμβάκη- Λιμπατέ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλής Τσακαλίδης, Ανέστης Πολυχρονίδης και Γ. Παραπανήσιος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου Αθανάσιος Γκάτσης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λητής Απόστολος Χατζηαντωνίου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δρυμού Κώστας Πατσαλάς, ο διοικητής της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο προϊστάμενος Πυροσβεστικού Σώματος Λαγκαδά Δημήτρης Λουκοβίτης, η πρώην αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ανατολή Κωνσταντινίδου, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.
IMG_9762

IMG_9763
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.