Με κόπο και υπομονή…

Χρειάστηκαν κάμποσα χρόνια πιέσεων για να γίνει δουλειά!
Τελικώς, μετά από πιέσεις των κατοίκων της περιοχής εδώ και πολλούς μήνες με την γραφειοκρατεία να πιάνει κόκκινο, ο δήμος απέστειλε σχετική επιστολή στον ιδιοκτήτη του παλιού εγκατελειμένου σπιτιού που βρισκόταν επί της οδού Υψηλάντου στο Παλαιόκαστρο. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναλάμβανε την κατεδάφιση και τον καθαρισμό του οικοπέδου με τα έξοδα να επιβαρύνουν μέσω εφορίας τον εκάστοτε ιδιοκτήτη.
Το σπίτι “φάντασμα” βρισκόταν σε αυτή την μορφή τουλάχιστον οχτώ χρόνια, όταν κάποτε δόθηκε αντιπαροχή και ένας φορτωτής άρχισε να το γκρεμίζει, ωστόσο η συμφωνία χάλασε και το παράτησαν σε αυτή την άμορφη μάζα!
Αρκετές ήταν οι φορές που αμέριμνα παιδιά που αγνοούσαν τον κίνδυνο πήγαιναν για να παίξουν με τους περίοικους να παρεμβαίνουν για να προλάβουν τα χειρότερα!

DSC_0475

DSC_0477

DSC_0476

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το ίδιο να ισχύσει και για όλα τα οικόπεδα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν εξελίξει σε ζούγκλες και εστίες μόλυνσης. Νίκης 4, Ωραιόκαστρο για παράδειγμα (έχετε κάνει και ρεπορτάζ). Ποντίκια φίδια και λοιπά. Μήπως θέλετε να κάνετε ζωολογικό κήπο, εσείς του δημοτικού συμβουλίου? Μήπως θέλετε εισαγγελέα?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.