Μηνύσεις Σαββίδη σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1!

[ad_1]

Μηνύσεις Σαββίδη σε ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1!

Η διαδικασία της χορήγησης τηλεοπτικών αδειών έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ιβάν Σαββίδη να περνάει στην αντεπίθεση και να καταθέτει μηνύσεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1.

 

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα θα γίνει η κατάθεση των αγωγών και μηνύσεων από το νομικό επιτελείο του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στενοί συνεργάτες, μάλιστα, του κ. Σαββίδη έλεγαν σήμερα «συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν επιτεθεί χυδαία προσωπικά στον ίδιο με αφορμή το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών», φωτογραφίζοντας τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν «επιτεθεί» στον Ιβάν Σαββίδη με διάφορα ρεπορτάζ.

Οι ίδιοι άνθρωποι του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τόνιζαν «ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι δεδομένο ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία μπορούσε, αλλά επέλεξε να μην κάνει καν ενστάσεις απέναντι σε άλλους υποψηφίους και να επικεντρωθεί στον δικό του φάκελο υποψηφιότητας».

Όπως είναι λογικό, τα ρεπορτάζ στα οποία αναφέρονται οι άνθρωποι του κ. Σαββίδη, θα τεθούν υπόψην της επιτροπής του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.