Μπείτε στη χρονοκάψουλα και βρεθείτε στο 1987 και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής (video)

[ad_1]

Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά η έκθεση CES (Consumer Electronics Show) που πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο στο Las Vegas είναι ήδη στο μυαλό των τεχνολογικών εταιρειών για τις νέες τους ανακοινώσεις. Το γνωρίζατε όμως ότι η CES (που παρεμπιπτόντως ξεκίνησε να πραγματοποιείται το 1967 στη …Νέα Υόρκη) είχε κάποτε και Summer Edition.

Τα τέσσερα συλλεκτικά videos που βλέπετε και μας γυρίζουν πίσω στο μακρινό (;) 1987 και τη “Summer Edition” της δημοφιλούς έκδοσης που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο.

Screen Shot 2017-08-13 at 21.46.58

Πατώντας το play, θα μπείτε σε μία χρονοκάψουλα, με τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής, από τις super-VHS κάμερες και τα μαγνητόφωνα έως τις τερατώδεις CRT τηλεοράσεις και τα CD video players. Ακόμη και τα …video phones που σήμερα στην εποχή των smartphones μας κάνουν να …γελάμε.

Να πέσουν τα videos!

The post Μπείτε στη χρονοκάψουλα και βρεθείτε στο 1987 και τα τεχνολογικά επιτεύγματα της εποχής (video) appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.