Νέο πρόγραμμα για τους εργαζόμενους απο τον Ε.Σ.Ω.

Πρόγραμμα Λ.Α.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. που αφορά την Κατάρτιση Εργαζομένων σε μικρές Επιχειρήσεις, έτους 2017
IMG_9957
Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε πως ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Ε.Σ.Ω.» θα συμετάσχει και φέτος στο πρόγραμμα Λ.Α.Ε.Κ. – Ο.Α.Ε.Δ. που αφορά την Κατάρτιση Εργαζομένων σε μικρές Επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα έχει υλοποιήθεί ήδη με επιτυχία τρεις συνεχόμενες χρονιές. Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1833/44/27.06.2017 απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ., κάθε εργοδοτικός σύλλογος μικρών επιχειρήσεων (που απασχολούν 1 – 30 άτομα) έχει δικαίωμα να υλοποιήσει Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους εργαζόμενους των μελών του, ανάλογα με τις ανάγκες του κλάδου.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) «Αναβάθμιση», έχει διάρκεια 32 ώρες και επιδοτείται 100% από τον Ο.Α.Ε.Δ. Η επιδότηση συμπεριλαμβάνει τις αμοιβές των εργαζομένων που θα παρακολουθήσουν την κατάρτιση. Συγκεκριμένα η αμοιβή του κάθε εργαζόμενου που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης, ήτοι σε 160,00 ευρώ συνολικά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου «Ε.Σ.Ω.» σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΚ) «Αναβάθμιση», αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία του Προγράμματος (από την συγκέντρωση των αιτήσεων μέχρι και την αποπληρωμή).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρίνηση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999501100, E-mail: [email protected]

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος ​​Βασίλης Ιακωβίδης ​​​​
​​​Η γενική γραμματέας Μυρτώ Γιαννακου
ΕΣΩ,eso

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.