Να σας συστήσουμε το “ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ”

Πληροφορίες

“ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ” – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΡΣΙΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Αποστολή

Τα χαρούμενα βλέμματα των παιδιών του κόσμου!

Περιγραφή

Σκοπός της ομάδας ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ είναι

• Καταρχήν να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και ενημέρωσης των ενδιαφερομένων και να οργανώνουμε την άφιξη των χορηγιών με τέτοιο τρόπο ώστε να μη συσσωρεύονται πλεονάζοντα πράγματα, δεδομένης και της στενότητας των χώρων.
• Να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κινηθούμε ομαδικά και συντονισμένα ώστε να δώσουμε περισσότερο χρόνο στο προσωπικό της ΑΡΣΙΣ να ασχοληθεί με τα παιδιά και τις ανάγκες τους.
• Να ανταλλάξουμε ιδέες.
• Να δημιουργήσουμε σταδιακά μία ομάδα εθελοντών που θα αναλάβει και θα διεκπεραιώνει υπηρεσίες του ξενώνα, θα πλησιάσει και θα ζήσει με τα παιδιά, θα φροντίσει για τη μεταφορά τους ατομικά ή και ομαδικά σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες , θα ενημερώνεται από τους εκπαιδευτικούς τους για την πρόοδο τους στο σχολείο και γενικότερα θα είναι παρούσα σε έκτακτες ανάγκες του σπιτιού και των παιδιών.
• Να γίνουμε εμείς, οι ΦΙΛΟΙ της ΑΡΣΙΣ μια σταθερή αξία για τον ξενώνα και τα παιδιά.

Ελάτε στην παρέα μας, να ανοίξουμε μια μεγάλη αγκαλιά και να δώσουμε στα παιδιά μια γλυκιά ανάμνηση για να κουβαλούν πάντα στην καρδιά τους.

Στείλτε μήνυμα με το ονοματεπώνυμά σας στο 6908 61 85 55
Θα λαμβάνετε κάθε τόσο μια λίστα με τις ανάγκες της ΑΡΣΙΣ , ανάγκες για πράγματα και εθελοντική εργασία –ποτέ για χρήματα.
Σε περίπτωση που διαθέτετε στο περίσσευμά σας κάποιο από τα ζητούμενα υλικά ή επιθυμείτε να βοηθήσετε αποστείλετε μήνυμα και περιμένετε επιβεβαίωση για την παράδοση του. Η προσφορά σας θα απορριφθεί μόνον αν κάποιος άλλος έχει ήδη καλύψει την συγκεκριμένη ανάγκη.
Μέσω του SMS ΑΡΣΙΣ θα ενημερώνεστε για κάθε εξέλιξη του ξενώνα , για τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις της ομάδας μας.

ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣTO FACEBOOK ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

1. ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΟΥΖΙΩΡΤΗ 6974600883
2. ΟΛΓΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ 6976655165
3. ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ Σοφοκλής 697611811 και 6970052900 W up

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.