Οι γυναίκες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ κέρδισαν τον ΠΗΓΑΣΟ Πολίχνης

Την Κυριακή 5/2/2017 στο ΔΑΚ Μυγδονίας για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής η γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα του Πήγασου Πολίχνης με σκορ 3—0 (25-12) (25-11) (25-13).
Ο Πήγασος Πολίχνης με ιστορία στο volley, ειδικά στα αναπτυξιακά τμήματα, ήταν η ομάδα που με την προπονήτρια του Μυγδονιακού Άντζυ Τρύψια, πρώτα σαν παίκτρια κατόπιν και σαν προπονήτρια, έφτασε την ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού χωρίς να υποτιμήσουν τον ουραγό της βαθμολογίας Πήγασο, μπήκαν στο παιχνίδι σοβαρά και με πολύ καλή απόδοση σ’ όλους τους τομείς δεν έδωσαν το δικαίωμα στα κορίτσια του Πήγασου να ελπίζουν για κάτι καλό σε κανένα σημείο του αγώνα.
Η προπονήτρια του Μυγδονιακού με δεδομένες τις σημαντικές ελλείψεις της Πρόνινα, Νίκα και Πατέλη είχε την ευκαιρία να προωθήσει κορίτσια της ομάδας των κορασίδων που όλα έπαιξαν, αποκτούν εμπειρίες και εντάσσονται σιγά σιγά στην ομάδα των γυναικών.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Άντζυ Τρύψια) Μποσταντζόγλου Ελένη (C), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Καραντάκη Δήμητρα, Φούρα Ξανθή, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Βεργή Γωγώ, Ρωφαλίκου Στέλλα, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Λάκη Μαρία, Λάκη Ειρήνη, Ευφραιμίδου Εβελίνα (L).
ΠΗΓΑΣΟΣ : (Αναστασιάδης Θ.) Κεκιτζόγλου Β. (C), Θεοδωρίδου Ε., Μαυροματίδου Ηλ., Αστέρη Δ., Τσολακίδου Α., Μαρκέττι Α., Ιακωβίδου Α. (L), Παπαδοπούλου Μ. (L), Πολυχρονίδου Γ., Αναστασιάδου Χρ., Σκαρλάτου Ζ., Χαϊτλη Κ., Ιακώβου Α., Διονά Σ.
IMG_7675

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.