οι κορασίδες του ΔΑΣΩ στη Β΄φάση

 Στις 32 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος  κορασίδων βόλεϊ της  ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν τα κορίτσια του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τις κορασίδες  των Καβαλιωτών (Άγιο Αθανάσιο) , με αβαντάζ έδρας .
          Οι γονείς και τα μέλη της Διοίκησης χειροκρότησαν τις προσπάθειες των κορασίδων και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα , ως μοναδικού εκπροσώπου  κορασίδων  του Δήμου Ωραιοκάστρου,  στην Β’ φάση .
          Αυτή η  επιτυχία των Κορασίδων,  κάνουν τα  μέλη της Διοίκησης να αισθάνονται ικανοποιημένα που οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Η πολύ καλή πορεία των κορασίδων και η  αλματώδης πρόοδος των παιδιών  αποδεικνύει  το έργο που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου .  Ήδη αρκετές κορασίδες στελεχώνουν την γυναικεία ομάδα  στη , υψηλού επιπέδου , α2 εθνική κατηγορία.
          Σ’ αυτή την λογική του Δ.Σ. είναι και οι γονείς των μικρών φερέλπιδων  αθλητριών μας , αφού και αυτοί βλέπουν και πιστεύουν  ότι κάποια στιγμή και τα δικά τους παιδιά θα  παίξουν στην Γυναικεία στην α2 εθνική κατηγορία.
         Η πολύ καλή δουλειά εκ μέρους των  προπονητών, η μεγάλη προσοχή της Διοίκησης στα αναπτυξιακά τμήματα επιβραβεύεται από τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου με την μεγάλη αύξηση των εγγραφών που έγιναν φέτος στις Ακαδημίες , που πέρασε κάθε προσδοκία της Διοίκησης .

 

 ΔΑΣΩ: ( Παπαγιαννάκη , Μπαχτσεβάνη )  Γώτη Διονυσία, Κούσιου Ράνια, Λεονταρίδου Ελένη, Μαρκάδα Βασιλεία, Παναγιωτίδου Μαρία, Παπάζογλου Σταυρούλα, Σαπάκου Βάσω, Τζιβρή Βάσια, Τσατσά Ελένη, Τσατσά Ιφιγένεια, Χρονοπούλου Θεοδώρα
δασω
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.