«Οι μπελάδες του δημάρχου» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου

«Οι μπελάδες του δημάρχου» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου
απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα

Μάγεψε το κοινό η θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία παρουσίασε την παράσταση
«Οι μπελάδες του δημάρχου» της Βαλασίας Πετρίδη σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελή. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο τόσο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όσο και της Κυριακής οι ηθοποιοί και η σκηνοθέτιδα της παράστασης απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα.

«Η θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου μας με την πλούσια δράση της συμβάλλει στο να κρατήσουμε τον πολιτισμό του δήμου Ωραιοκάστρου σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συνεχάρη τη σκηνοθέτιδα Νέλλυ Δελή και τους ηθοποιούς για την εξαιρετική καλλιτεχνική και σκηνική παρουσία τους. «Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια καθώς μας κράτησαν καθηλωμένους καθ’ όλη τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης. Ο δήμος μας θα συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να προάγει την καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση στην πόλη μας, μέσα από τη διοργάνωση ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μπάτος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λάκης Σημαιοφορίδης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Βαμβάκη Λιμπατέ, Ρένα Αντωνιάδου, Ηρακλής Τσακαλίδης, Ανέστης Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λητής Απόστολος Χατζηαντωνίου και η τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου Στέλλα Ίννου.

Συντελεστές της θεατρικής παράστασης
Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Μάκης Ναϊσίδης, Χριστίνα Βελλή, Κατερίνα Γρηγορίου, Τάσος Μπελαντώνας, Δόμνα Κουτσουμπάκη, Άγγελος Βοσκόπουλος, Βούλα Αποστολίδου, Μπάμπης Αμανατίδης, Μαρία Ηλιάδου, Νίκη Μελίδου, Σοφία Χατζίδου, Μιχάλης Βλάχος, Αναστασία Παπαδοπούλου, Νίκος Ιγνατιάδης και Ερμιόνη Κουζανίδου.
Σκηνοθέτης και υπεύθυνη θεατρικής διδασκαλίας: Νέλλυ Δελή
Σκηνικά: Νίκος Ιγνατιάδης
Βοηθός σκηνογράφου: Ερμιόνη Κουζανίδου
Κίνηση: Σχολή χορού «Bella Dance»
Φροντιστής: Ευάγγελος Τσορλίνης
Επιμέλεια ήχου: Μουσική σχολή «Τομπάζης»

Να σημειωθεί ότι η θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου την ερχόμενη Παρασκευή 19 Μαΐου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση στο Ηράκλειο Κρήτης συμμετέχοντας στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που τελείται υπό την αιγίδας της Περιφέρειας Κρήτης.
f6

f1

f2

f3

f5

f4
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.