«Οι μπελάδες του δημάρχου»

«Οι μπελάδες του δημάρχου» από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου –
Το Σάββατο η πρεμιέρα

Μια σπαρακτική κωμωδία, «Οι μπελάδες του δημάρχου» της Βαλασίας Πετρίδη από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις
8.30 το βράδυ στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.
Η θεατρική παράσταση θα δοθεί και την Κυριακή 14 Μαΐου την ίδια ώρα ενώ αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται προαιρετικά τρόφιμα μακράς διαρκείας υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου.

«Το πολιτιστικό κομμάτι μιας κοινωνίας είναι το πιο δημιουργικό. Οι συντελεστές και τα μέλη της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, με την πλούσια δράση που αναπτύσσουν, αναδεικνύουν την πολιτιστική μας ταυτότητα. Η θεατρική μας ομάδα είναι αποτέλεσμα της πολιτισμικής μας δύναμης και της υψηλής ενόρασης, ώστε να συμβάλουμε στην πολιτιστική ανέλιξη του τόπου μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης.

«Το θέατρο ως καλλιτεχνική δημιουργία, με τις πολλαπλές μορφές και τους τρόπους έκφρασης του, αποτελεί τον κατεξοχήν φορέα πολιτισμού. Η ανάδειξή του μέσω της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου μας, αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε αυτή τη μορφή τέχνης», αναφέρει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν.

Η σκηνοθέτης της παράστασης και υπεύθυνη της θεατρικής διδασκαλίας Νέλλυ Δελή αναφερόμενη στην πλοκή του έργου τονίζει: «Πόσες συνειδήσεις μπορεί να υπάρχουν υποθηκευμένες μέσα σε μια ανθρώπινη ψυχή; Ο υποψήφιος δήμαρχος, έχει πολλούς μπελάδες! Αναγκάζεται να εξαργυρώσει το πάθος της αυτοπροβολής και της ανάγκης για κοινωνική καταξίωση με deals, διαπραγματεύσεις, εκπτώσεις, συναλλαγές! Οι ατάλαντες δίδυμες κόρες του, αιωρούνται στη σφαίρα της φαντασίας. Η πεθερά, στην οποία όλοι προστρέχουν για οικονομική κάλυψη και υλοποίηση των προσδοκιών τους, ανταποκρίνεται μόνο στη δική της καλοπέραση. Πίεση αφόρητη για άμεση αποκατάσταση ασκείται ακόμη και από την χήρα- σύντροφο του δημάρχου». Και συμπληρώνει: «Μοναδική ελπίδα για διέξοδο από τα αδιέξοδα, ο γιος του, ο Ηρακλέας, που σπουδάζει στην Αμερική. Η μεγάλη ανατροπή… επί σκηνής! Μια σπαρακτική κωμωδία, γιατί το γέλιο το χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο από ποτέ!».

Συντελεστές της θεατρικής παράστασης: Μάκης Ναϊσίδης, Χριστίνα Βελλή, Κατερίνα Γρηγορίου, Τάσος Μπελαντώνας, Δόμνα Κουτσουμπάκη, Άγγελος Βοσκόπουλος, Βούλα Αποστολίδου, Μπάμπης Αμανατίδης, Μαρία Ηλιάδου, Νίκη Μελίδου, Σοφία Χατζίδου, Μιχάλης Βλάχος, Αναστασία Παπαδοπούλου, Νίκος Ιγνατιάδης και Ερμιόνη Κουζανίδου.
Σκηνοθεσία – θεατρική διδασκαλία: Νέλλυ Δελή
Σκηνικά: Νίκος Ιγνατιάδης
Βοηθός σκηνογράφου: Ερμιόνη Κουζανίδου
Κίνηση: Σχολή χορού «Bella Dance»
Φροντιστής: Ευάγγελος Τσορλίνης
Επιμέλεια ήχου: Μουσική σχολή «Τομπάζης»
αφισα θεατρου
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.