Ολοκληρώθηκε ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Διάβαση Πενταλόφου: Ολοκληρώθηκε ένα έργο πνοής
για τον δήμο Ωραιοκάστρου
Ένα έργο πνοής για τον δήμο Ωραιοκάστρου ολοκληρώθηκε και δόθηκε προς χρήση στους κατοίκους του. Οι έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου δημιούργησαν προβλήματα στις υποδομές της ιρλανδικής διάβασης του Πενταλόφου στο Γαλλικό ποταμό, η οποία τον περασμένο Μάρτιο υπέστη σοβαρή καθίζηση.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Μυγδονίας, Ευάγγελος Καραστερίου ενέσκηψαν άμεσα στο πρόβλημα, ενέταξαν το έργο στα αντιπλημμυρικά έργα και η τεχνική υπηρεσία του δήμου συνέταξε τεχνική μελέτη για την κατασκευή της διάβασης. Σε πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση των καταστραμμένων τεμαχίων και σε δεύτερη φάση ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου έγινε άμεσα παρά την οικονομική δυσπραγία του δήμου. Με την κατασκευή της νέας υπερσύγχρονης και ασφαλούς διάβασης για όλα τα οχήματα είναι πλέον εφικτή η συγκοινωνία μέσω του Γαλλικού ποταμού. Θεωρούμε υποχρέωσή μας τη διευκόλυνση τόσο της διέλευσης των οχημάτων, όσο και την ασφαλή μετάβαση των κτηνοτρόφων στους τόπους εργασίας τους» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.