Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους τρόπους αντιμετώπισης σεισμικών κινδύνων από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους τρόπους αντιμετώπισης σεισμικών κινδύνων από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Με το δημοτικό σχολείο Λητής ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό πρόγραμμα για την «Αντιμετώπιση αντισεισμικών κινδύνων» που οργάνωσε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου. Με πρωτοβουλία της αντιπροέδρου Βασιλικής Λύσσα και τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η τόσο χρήσιμη ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης σεισμικών φαινομένων από τον πρόεδρο της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου Νικόλαο Αδαμίδη, ο οποίος για τέσσερις μήνες μαζί με την ομάδα του, προσέφεραν εθελοντικά τις γνώσεις τους σε όλους σχεδόν στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Ωραιοκάστρου.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας παρουσίασης και με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηαντωνίου προσέφερε τιμητική πλακέτα στην ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και στον πρόεδρό της, Νίκο Αδαμίδη. «Θα ήθελα ως πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων για τη συμμετοχή τους και την ευαισθησία που έδειξαν, καθώς και για την υποδειγματική φιλοξενία τους. Καθώς επίσης την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου για την προσφορά της», δήλωσε ο κ. Χατζηαντωνίου. Από την πλευρά της η κα Λύσσα τόνισε ότι «με αφορμή τις συχνές σεισμικές δονήσεις που πλήττουν τη χώρα μας και το γεγονός ότι η χώρα μας είναι έκτη στον κόσμο στη συχνότητα των σεισμικών απειλών, θεωρήσαμε χρέος μας να συμβάλλουμε στην ενημέρωση όλων των μαθητικών κοινοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου μας με την οργάνωση του προγράμματος αυτού».
om2

om
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.