Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών» στο δήμο Ωραιοκάστρου

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της «Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών» του δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς του δήμου προς τους κατοίκους της πόλης και παρέχεται δωρεάν.

Στο πρόγραμμα, διάρκειας δύο μηνών, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, το 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, το δημοτικό σχολείο Λητής και το δημοτικό σχολείο Πενταλόφου, συμμετείχαν περισσότερα από 300 παιδιά από όλο τον διευρυμένο δήμο.

Οι δραστηριότητες των παιδιών ήταν πολλές και ποικίλες με πρωταρχικό στόχο την παραμονή των παιδιών σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό. Το ωρολόγιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης ήταν κατά βάση κοινό και για τα τέσσερα σχολεία και περιελάμβανε αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά, θέατρο, λέσχη ανάγνωσης, παιδαγωγικά παιχνίδια, γλωσσικές και μαθηματικές ασκήσεις στο επίπεδό τους καθώς επίσης περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Την τελευταία ημέρα 1η Σεπτεμβρίου, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε αποχαιρετιστήρια γιορτή, την οποία διοργάνωσαν τα παιδιά και παρακολούθησαν γονείς αλλά και οι υπεύθυνοι του προγράμματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπεύθυνοι του προγράμματος ήταν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας Αθανάσιος Καρύδης και η αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάσω Λύσσα, οι οποίοι ευχαριστούν θερμά τόσο τους γονείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν, όσο και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους.
1

2

3

4

5
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.