Ο μάγκας με το κόκκινο πηλίκιο, που δεν ξέρει να γράφει και τον διορίζουν αβέρτα σε ΔΣ Δημόσιων Οργανισμών !!!!

[ad_1]

Παραιτήθηκε από τη θέση του, στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, το στέλεχος των ΑΝΕΛ, Ντίμης Αργυρόπουλος.
Υπενθυμίζεται πως ότι ο κ. Αργυρόπουλος είχε διοριστεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣΥΘ (Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης Α.Ε.), η οποία αντικαθιστά τον υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ.
Ως γνωστόν στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ διορίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με κομματική μοιρασιά, χωρίς καμία αξιοκρατική επιλογή και χωρίς καν να έχουν τα τυπικά προσόντα για μία τέτοια θέση.
Στο σύνολό τους δεν έχουν οποιαδήποτε εμπειρία στην διοίκηση οργανισμών που έχουν υπό την εποπτεία τους δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς δικηγόροι, δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ, όλοι κομματικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στελεχώνουν πλέον το νέο ΔΣ του οργανισμού.
Ο Ντίμης Αργυρόπουλος γνωστοποίησε την παραίτησή του με επική, ανορθόγραφη και ακατάληπτη ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook !!!!

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.