Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ζευγάρωσε τις νίκες του στην Β’ εθνική

Την Κυριακή 16/10/2016 ο Μυγδονιακός στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ζευγάρωσε τις νίκες του, κέρδισε με 3—0 (25-21)(31-29)(25-19) την πολύ καλή ομάδα του Πειραματικού. Η ομάδα του Πειραματικού η οποία την προηγούμενη αγ. περίοδο ήταν στον τελικό των play offs για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, έκανε το λάθος να μην πάρει στα σοβαρά τον αγώνα με τον μικρό Μυγδονιακό που φέτος ανέβηκε από το τοπικό πρωτάθλημα. Ο σημαντικότερος βεβαίως λόγος της μεγάλης νίκης του Μυγδονιακού είναι ότι όλα τα κορίτσια του έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Με πολύ καλό σερβίς , πολύ καλή άμυνα και κατά διαστήματα φαρμακερές επιθέσεις.
Οι αθλήτριες του Πειραματικού παρά τα πολύ καλά προσόντα που διαθέτουν είχαν κακή υποδοχή και έχασαν τον αγώνα.
Η προπονήτρια του Μυγδονιακου κυρία Άντζυ Τρύψια ήταν φανερά ικανοποιημένη με την πολύ καλή απόδοση των παικτριών της. Φυσικά ικανοποιημένα και τα μέλη της διοίκησης και οι φίλαθλοι του Μυγδονιακου που και πάλι έδωσαν βροντερό παρόν.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Χατζίκου Βίκη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Βεργή Γωγώ, Φούρα Ξανθή, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Πατέλη Λίτσα, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία (L), Καραντάκη Δήμητρα.
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ : (Μπελουμπέκωβ Α.) Παρλόγλου Ελισάβετ, Μετριτίδου Αθηνά (L), Καμφορίδου Χρύσα. Βουτσά Όλγα (L), Κολοκοτρώνη Τάνια, Βλαχοδήμου Χαρά, Τζοβένου Σοφία, Αντωνίου Στεργιανή, Γαλλίκα Σοφία, Παρασκευοπούλου Χρύσα, Γκινάλη Αλιάνα, Κοντού Βάγια, Μπουρνή Ρούλα, Γιαννώτα Νάντια
img_5915

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.