Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ κέρδισε τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Σήμερα Πέμπτη για το κύπελλο της ΕΠΕΣΘ στο ΕΑΚ Νεάπολης ο Μυγδονιακός κέρδισε τον γηπεδούχο Μακεδονικό με 0—3 σετ (13-25) (14-25) (9-25).
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού χωρίς να υποτιμήσουν την νεανική ομάδα του Μακεδονικού έπαιξαν καλά, σοβαρά και έδωσαν την ευκαιρία στην προπονήτρια τους κυρία Άντζυ να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες της, ξεκουράζοντας κάποιες για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την ΜΕΝΤ.
Με την νίκη αυτή ο Μυγδονιακός προχωράει στους 4 του κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ και αυτόματα κερδίζει και την συμμετοχή του στο κύπελλο Ελλάδος της ΕΟΠΕ.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Πρόνινα Χριστίνα, Πατέλη Λίτσα, Χατζίκου Βίκη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Λάκη Μαρία (L), Βεργή Γωγώ, Λάκη Ειρήνη, Καραγιάννη Θέη , Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα.
img_6259
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ : (Οικονομίδης Γεώργιος) Πολυχρονιάδου Κ. (C), Καρδιοπούλη Β., Ατματζίδου Θ., Πάτσια Π., Χριστοδούλου Ε., Ιακωβίδου Χρ., Θεοδωράκου Κ. (L), Τσαμπούκα Αικ. (L), Μιλκίδου Π., Καλαμάρη Β., Καρολεμέα Α., Μάστορα Α., Αποστολίδου Γ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.