Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ πρωταθλητής χειμώνα

Το τρένο του Μυγδονιακού πέρασε πρώτο τη μέση της διαδρομής του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου την Κυριακή 10/1/2016 νίκησε με 0—3 (19—25)(12—25)(17—25) στο γήπεδό της στην Νεοχωρούδα την συμπολίτισσα Α.Ε. Ωραιοκάστρου.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ,migdoniakos
Έκανε το 9 στα 9 νικηφόρα αποτελέσματα χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και τερμάτισε πρώτος και πρωταθλητής Χειμώνα. Οι αθλήτριες του Μυγδονιακού όπως κάθε παιχνίδι παρουσιάστηκαν σοβαρές, συγκεντρωμένες και με πάθος για την νίκη. Από την αρχή βέβαια φάνηκε ότι θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα μιάς και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανέστατη αφού η ΑΕ Ωραιοκάστρου είναι προτελευταία στην βαθμολογία , μία θέση πάνω από τον τελευταίο Δημόκριτο Μυγδονίας.
Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες τηςσε διαφορετικές θέσεις και σχήματα.ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:
(Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ) , Σαμαλέκη Κατερίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα.
Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λάκης, τα μέλη της διοίκηση, και οι έφοροι του Μυγδονιακού με την λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και για την μέχρι τώρα καλή πορεία της ομάδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις παίκτριες, την προπονήτρια, τους γονείς που εντός και εκτός έδρας είναι παρόντες, τους φιλάθλους που στους εντός έδρας αγώνες γεμίζουν το γήπεδό, και τέλος τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς που η οικονομική τους προσφορά είναι σημαντικός παράγοντας της σωστής λειτουργίας του συλλόγου.
ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ Για το πρωτάθλημα κορασίδων της Γ΄ φάσης του 4ου ομίλου ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε την ΧΑΝΘ στο γήπεδο της. Τα κορίτσια της ΧΑΝΘ προηγήθηκαν με 2—0 αλλά οι αθλήτριες του Μυγδονιακού παρ’ ολίγο να κάνουν την ολική ανατροπή. Αφού έκαναν το 2—2, στο 5ο σετ προηγήθηκαν με 4—8 και 8—12 το έχασαν τελικά με 15—12. Ο αγώνας ήτανπολύ σημαντικός γιατί ίσως να κρίνει και την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος των κορασίδων.
Μυγδονιακος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.