Ο τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν PokeCoins στο Pokemon Go!

[ad_1]

Το Pokemon Go είναι από τα πλέον πολυσυζητημένα games όλων των εποχών ίσως και ο πανικός που γίνεται γι’ αυτό δεν έχει προηγούμενο. Εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή των augmented reality games συγκινεί πολλούς χρήστες που πολλές φορές καταφεύγουν σε hacks για να… επωάσουν αβγά, να βρουν σπάνια πλασματάκια και να “ξεκλειδώσουν” περισσότερα elements του παιχνιδιού.

Όπως πολλά δωρεάν games έτσι και το Pokemon Go, διαθέτει in-app αγορές επιτρέποντάς σας με τη βοήθεια των Pokecoins (που αγοράζετε με πραγματικά χρήματα) να αποκτήσετε στοιχεία του παιχνιδιού.

Τα Pokecoins είναι το premium νόμισμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε μεταξύ άλλων Egg Incubators, Lucky Eggs, Lure Modules και Bag Upgrades το παιχνίδι. Αν χρειάζεστε PokeCoins, θα πρέπει να πληρώσετε γι’ αυτά, ωστόσο υπάρχει και ένας τρόπος να τα αποκτήσετε χωρίς χρήματα.

Pokemon-Go (1)

Ποιος είναι αυτός; Νικώντας στις μάχες σας στα Pokemon Gyms, όπως διαβάζουμε και στο σχετικό άρθρο του Secnews.gr.

Θα πρέπει να είστε πάνω από το επίπεδο 5 για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία και να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τα Pokemon σας στην υπεράσπιση γυμναστηρίων που θα ελέγχει η ομάδα σας .

Ας δούμε λοιπόν πώς λειτουργεί αυτή η μέθοδος αναλυτικά:

  • Βρείτε ένα Pokemon Gym, “καταλάβετε” το ή ενισχύστε το, έτσι ώστε να μπορείτε να βάλετε το Pokemon σας μέσα σ’ αυτό.
  • Έπειτα έχετε τη δυνατότητα να πάτε στο παράθυρο “Shop (κατάστημα)” μία φορά κάθε 21 ώρες και να πραγματοποιήσετε “cash in”/να εξαργυρώσετε. Με βάση το πόσα Pokemon έχετε σε ένα γυμναστήριο, θα λαμβάνετε και έναν ίσο αριθμό από Pokecoins.
  • Το κουμπί για να τα συλλέξετε βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του “Shop” παραθύρου σας. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει οθόνη επιβεβαίωσης και η ισχύς είναι για 21 ώρες από τη στιγμή που θα το πατήσετε. Δεν μπορείτε να πατήσετε το κουμπί εάν έχετε μηδέν γυμναστήρια.
  • Για κάθε Pokemon που έχετε σε ένα γυμναστήριο, μπορείτε να λάβετε 10 νομίσματα και 500 πόντους Stardust. Έτσι, αν έχετε πέντε Pokemon σε πέντε γυμναστήρια, θα κερδίσετε 50 κέρματα και 2500 πόντους Stardust.
  • Μπορείτε να έχετε… άπειρο αριθμό από Pokemon στα Pokemon gyms. Ωστόσο, η εξαργύρωση έχει ανώτερο όριο τα 10 Pokemon.
  • Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και 100 PokeCoins και 5000 Stardust κάθε 21 ώρες.

The post Ο τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν PokeCoins στο Pokemon Go! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.