Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Παρασκευή 8/9/17 στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 08:00 συγκέντρωση μπροστά από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο θα πραγματοποιήσουν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Υγείας εν όψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού στο ΥΜΑΘ. Υπενθυμίζεται ότι στο Θεαγένειο για τον λόγο αυτό δεν θα γίνονται χημειοθεραπείες εξωτερικών ασθενών. Οι χημειοθεραπείες των νοσηλευόμενων ασθενών θα γίνουν από προσωπικό ασφαλείας.

Στις 11:30 έξω από την ΕΥΑΘ το σωματείο εργαζομένων θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία με αφορμή την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα.

Στις 11:30 η γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί σε κινητοποίηση στην πλατεία Ευόσμου, ενάντια «στην προσπάθεια φακελώματος και παρακολούθησης από την εταιρεία ΕΛΠΕ αυτών που κινητοποιούνται για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας που ταλαιπωρεί τους κατοίκους των Δυτικών Συνοικιών της Θεσσαλονίκης», όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Στις 12:30 εφοριακοί Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Δ’ ΔΟΥ και σε στάση εργασίας, από τις 12:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, λόγω των επιθέσεων που πραγματοποιούνται εναντίον συναδέλφων τους, αλλά και για σειρά άλλων ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο τους.

Στις 18:00 την δική τους διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσουν μέλη σωμάτων ασφαλείας στην πλ. Αρχαίας Αγοράς ενόψει της 82ης ΔΕΘ.
Διαμαρτυρια
πηγή

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.