Πέρασαν τα κύματα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ οι κορασίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Δύσκολο απόγευμα Σαββάτου την 18/12 πέρασαν οι Κορασίδες του Μυγδονιακού στο Δ.Γ. “Αινείας”, για την 3η και τελευταία αγωνιστική για το 2016 του Γ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της Ε.Πε.Σ.Θ..
Μέσα στο παγωμένο κλειστό της Ν.Μηχανιώνας απέσπασαν τους 2 πολύτιμους βαθμούς από τον Ποσειδώνα, ανατρέποντας το σκορ από το 2-0 και κερδίζοντας στο tie-brake με 3 – 2 (23-25)(25-27)(25-20)(25-20)(15-10).
Τα κορίτσια της Ν.Μηχανιώνας πίεσαν από την αρχή με πολύ καλό σερβίς και ξεκίνησαν πιο ζωηρές επιθετικά τον αγώνα, με αποτέλεσμα να καταφέρουν πιο εύκολα πόντους. Αντίθετα τα κορίτσια της Μυγδονίας, επηρεασμένα ίσως από την κρύα και θαλασσινή ατμόσφαιρα, ξεκίνησαν “παγωμένες” και νωχελικές.
Όμως, αρχισαν να “ζεσταίνονται” αγωνιστικά όταν η εξαιρετική και στα 5 σετ, Δήμητρα Καραντάκη άλλαξε τελειώς τον ρυθμό. Με την πασαδόρο του Μυγδονιακού “φουριόζα” και την Θέη Καραγιάννη να ζωηρεύει στο 3ο σετ, ο εκνευρισμός των κοριτσιών μετατράπηκε σε φλογερό πάθος για τη νίκη. Με σωστές πάσες, γρήγορες φάσεις, δυνατές επιθέσεις από την Ξανθή Φούρα και περισσότερες επιτυχημένες άμυνες, το τελικό αποτέλεσμα ήταν τυπική διαδικασία.
Αν και ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος των Κορασίδων ξεκινάει μετά τις γιορτές, πολλά από τα κορίτσια δεν τελειώσαν αγωνιστικά για το 2016, αφού οι “μικρές” Θέη Καραγιάννη, Δήμητρα Καραντάκη, Ξανθή Φούρα, Μαρία Λάκη και Στέλλα Ρωφαλίκου έχουν υποχρεώσεις με τη γυναικεία ομάδα στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδας.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη (C), Καραντάκη Δήμητρα, Ξανθή Φούρα, Καραγιαννίδου Λαμπρινή, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηαστερίου Μαρία (L), Κωστοπούλου Γεωργία, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : (Αθανασιάδης Δημήτρης) Χριστοδουλίδου Π. (C), Λεβεντοπούλου Σ., Αζίζη Αικ., Μπεκερίδου Αν., Ζόγκου Δ., Βίτσιου Α., Γωνιωτάκη Δ. (L), Καμπούρη Αικ., (L), Ιωαννίδου Ν., Γιουκούδη Ι., Μπέσιου Σ., Ζευκίδου Φ., Χαδαλη Α., Κάλφα Π.
img_6825

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.