Πήραν θέση στις 16 οι κορασίδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Όσοι βρέθηκαν στο Γυμναστήριο “Γεώργιος Κατσάνης” στις 26/11/16 παρακολούθησαν έναν αγώνα μεταξύ δύο εξαιρετικών ομάδων Κορασίδων που δεν είχε τίποτα λιγότερο από έναν αγώνα επιπέδου Γυναικών κορυφαίων κατηγοριών.
Νικήτρια βγήκε αυτή τη φορά από το Κατσάνειο η ομάδα Κορασίδων του Μυγδονιακού, παίρνοντας το εισητηριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της Ε.Πε.Σ.Θ.
Τα κορίτσια του Μυγδονιακού απογειώθηκαν στο 1ο σετ (25-12), πέσαν σε αναταράξεις στο 2ο (30-28) και προσγειώθηκαν ομαλά στο 3ο και νικητήριο σετ (25-19). Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αθλήτριες και των δύο ομάδων είχαν εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς, όμως η προπονήτρια κα Άντζυ Τρύψια άλλαξε θέσεις και ρόλους στις αθλήτριες, μπερδεύοντας τις αντίπαλους της. Με λίγα λάθη, αστείρευτο πάθος και περίσσεια διάθεση οδήγησαν τον Μυγδονιακό σε ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το εκπληκτικό παιχνίδι και τις συγκινήσεις που προσέφεραν.
Για την Γ’ φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων θα σχηματιστούν τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τον Μυγδονιακό, να είναι στην κληρωτίδα της Δευτέρας 28/11 στο Αλεξάνδρειο, μαζί με τις υπόλοιπες 15 ομάδες που προκρίθηκαν.
img_6381
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Καραγιάννη Θέη (C), Μπαρέκα Δέσποινα, Κωστοπούλου Γεωργία, Λάκη Μαρία, Καραντάκη Δήμητρα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Φούρα Ξανθή (L), Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα.
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ : (Κατριλιώτη Χρυσούλα) Γιακουμάκη Μ. (C), Επίκουρου Σ., Ευγενίου Π., Καλαμβούκα Σ., Τζάχο Ν., Βαρακα Ε., Γιόλλα Μ. (L), Παπασαραφιανού Μ., Ρούσσου Ε., Μάνου Α., Μπολιανίδη Ν.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.