Παρουσίαση βιβλίου “το χρέος”

Το βιβλίο της Γιώτας Τσαρμποπούλου παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στο Δημοτικό κτίριο Ωραιοκάστρου «Ιωάννης Καποδίστριας» (ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου), παρουσία του βιβλιόφιλου κοινού του συλλόγου και της πόλης.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο πρόεδρος της ΕΠΩΦ Ηρακλής Τσακαλίδης. Στην αρχή της παρουσίασης η χορωδία του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Παύλου Τσακαλίδη, απέδωσε τα ποντιακά τραγούδια «Την πατρίδ μ ΄έχασα» και «Ο Μάραντον», αποσπώντας το χειροκρότημα του κοινού.
Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η ίδια η συγγραφέας Γιώτα Τσαρμποπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην πλοκή του βιβλίου, τα γεγονότα και την πηγή της έμπνευσής της. Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η σκηνοθέτης Νέλλυ Δελή και ο συγγραφέας Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τη μουσική υπόκρουση της λύρας του Κώστα Κυριακίδη.
Η εκδήλωση έκλεισε με το χορό Σέρρα από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο συνόδευσε ο Κώστας Κυριακίδης στη λύρα και ο Αλέξης Ανδρεάδης στο νταούλι.
IMG_9129

IMG_9130

IMG_9131

IMG_9132
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.