Περιμένουν το… εισιτήριο για το «Survivor»

[ad_1]

Περιμένουν το… εισιτήριο για το «Survivor»

Λίγο πριν φτιάξουν βαλίτσες είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στις δύσκολες καταστάσεις που επιβάλλει το ριάλιτι. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ με αυτά της εταιρείας παραγωγής βρίσκονται στις τελευταίες επαφές με τους celebrities που για πέντε μήνες θα μετακομίσουν στον Άγιο Δομίνικο, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα.

 

Οι υπεύθυνοι μάλιστα εμφανίζονται ευχαριστημένοι τόσο από τους… άγνωστους υποψήφιους που έχουν δηλώσει συμμετοχή, όσο και από τους… αναγνωρίσιμους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του «Survivor». Στη λίστα των «αναγνωρίσιμων» υπάρχουν αθλητές, καλλιτέχνες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που περιμένουν το «εισιτήριο» από τα στελέχη του ΣΚΑΪ για να φτιάξουν βαλίτσα με τα άκρως απαραίτητα…!

Τις επόμενες ημέρες πάντως θα γίνει η οριστική επιλογή των 12 celebrities, αλλά και των υπόλοιπων 12 παικτών με σκοπό στις 5 Φεβρουαρίου να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να ξεκινήσουν αμέσως γυρίσματα. Από χθες μάλιστα βρίσκεται εκεί ο παρουσιαστής του Σάκης Τανιμανίδης με σκοπό να γυρίσει το τρέιλερ και να ενημερωθεί για τους χώρους των γυρισμάτων.

Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο ξεκίνησε αυτές τις μέρες να γυρίζεται ένας ακόμα κύκλος του «Survivor» για την Τουρκία όπου γνωρίζει τεράστια επιτυχία Τα γυρίσματα του ελληνικού «Survivor» είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου και τα επεισόδια να ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου…!

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.