Πολιτικό κόμμα έχει στήσει το γραφειάκι του σε σχολείο

ΝΑΙ, καλά διαβάσατε στον τίτλο!!
Εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος έστησε προεκλογικό κέντρο στο γραφείο των καθηγητών στο 1ο Δημοτικό Ωραιοκάστρου!!
Στα τηλεοπτικά κανάλια πριν την διαφήμιση πολιτικού κόμματος υπάρχει προειδοποίηση “ακολουθεί πολιτική διαφήμιση” για να έχει ο τηλεθεατής την δυνατότητα να αλλάξει κανάλι αν δεν επιθυμεί να την παρακολουθήσει.
Μέσα στο γραφείο των καθηγητών τα παιδιά που μπαίνουν γιατι ειναι υποχρεωμένα να αντικρίζουν τον υποψήφιο;
Οι καθηγητές πως το ανέχονται;
Ποιος ειναι αυτός που με περίσσεια άνεση έστησε το προεκλογικό κέντρο;
image

vendo

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απορώ με την δημοκρατία του site πως επιτρέπει τέτοια σχόλια.
    την φωτογραφία την είδα και εγώ στο Facebook από άλλον χρήστη.
    ο καθένας δεν μπαίνει εύκολα στα σχολεία για να φωτογραφίσει κάτι πόσο δε για να το τοποθετήσει κι όλας.

  2. Κυρια Γεωργιάδου μετά την εκπληκτική δημοσιογραφική σας επιτυχία να ανακαλύψετε 2 κάρτες κάποιου υποψηφίου , 8 μέρες πριν τις εκλογές , στο γραφείο ενός δασκάλου και όχι καθηγητή, γιατι πρόκειται για δημοτικό σχολείο , πρέπει να προταθείτε για το βραβείο Πούλιτζερ . Άλλωστε είναι προφανές οτι οι τρεις αυτές κάρτες μπορεί να επηρεάσουν τους μαθητές του εν λόγω δημοτικού σχολείου και να ψηφίσουν μαζικά τον συγκεκριμένο υποψήφιο. Και τέλος απ’όσο ξέρω τρεις κάρτες πάνω σε ένα γραφείο δεν συνιστούν εκλογικό κέντρο.

  3. Σα δε ντρεπόμαστε λίγο!!
    Τον πείραξε τον “κύριο” ότι έγινε αυτο το άρθρο 8 μέρες πριν τις εκλογές; Φυσικά και δεν αναρωτιέμαι τι θα ψηφίσει…ΣΥΡΙΖΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!! Έτσι θα μας κυβερνήσετε αν βγείτε;;; Δίχως τσίπα; Γιατι αν είχατε τσίπα θα ΚΑΤΑΚΡΙΝΑΤΕ αυτο που έγινε μέσα σε ενα σχολείο!!Και δεν θα κράζατε,με το μυαλο σας,απο πάνω!!!
    Εγώ θα πω ΜΡΑΒΟ στην Κυρια Γεωργιαδου που το έβγαλε και που ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο διαδύκτιο,υπογράφει όλα της τα άρθρα και ξέρουμε πια ειναι,δεν κρύβετε πίσω απο το όνομα του σαητ.

    • Η αντίληψη σας για την πολτική και τα σχολεία μου θυμίζει γυμνασιάρχη της χούντας και ειμαι βέβαια σίγουρος για τι θα ψηφίσετε . Ευτυχώς που το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων έχει διαφορετική άποψη απο τη δική σας . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ !!!!

  4. Πριν με χαρακτηρίσετε ότι θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο σας ενημερώνω ότι δεν είμαι ψηφοφόρος του.Θεωρώ πως το μόνο εύκολο είναι να βγάλεις μια φωτογραφία ένα γραφείο με δυο κάρτες επάνω.Λέει πουθενά ότι τράβηξε η κ.Γεωγιάδου τη φωτογραφία?Το μόνο εύκολο να έφτασε στα χέρια της ή από κάποιον εργαζόμενο ή μπορεί ακόμα και από την ίδια ή από οποιονδήποτε.Το ότι όμως βρέθηκαν δυο κάρτες επάνω σε γραφείο σχολείου δε σημαίνει ότι στήθηκε και προεκλογικό γραφείο.Μη τρελαθούμε κιόλας?????

  5. Ναι όντως ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!! Τι δουλειά εχουν τέτοιες κάρτες μέσα σε ενα γραφείο σχολείου;;;;; Αντί να εχουν βιβλία ψυχολογίας για να μάθουν να αντιμετωπίζουν τα παιδιά,αντί να εχουν βιβλία για να γίνουν καλύτεροι εκπαιδευτικοί,αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα του σχολείου, αυτοί εχουν κάρτες υποψηφίων; Δεν με ενδιαφέρει πιο κόμμα είναι,το ίδιο θα με θύμωνε αν ήταν και το κόμμα που θα ψηφίσω. Η δουλειά των εκπαιδευτικών ειναι να μάθουν γράμματα,ήθος,αγωγή στα παιδιά και μόνο με αυτο πρεπει να ασχολούνται όσο ειναι στα σχολεία ΜΑΣ. Δηλαδή αν πηγαίνατε στην τράπεζα και πάνω σε ενα γραφείο βλέπατε κάτι αντίστοιχο δεν θα το σχολιάζετε; Δε θα λέγατε Α το τάδε ειναι απο αυτο το κόμμα και το προβάλει απο την δουλειά του;Αλλά που να γίνουν αυτά στον ιδιωτικό τομέα. Εκεί παίρνουν κεφάλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.