Πολλά τα προβλήματα στο Ωραιόκαστρο με λίγο χιόνι,φωτο

Λίγο Χιόνι στάθηκε αρκετό για να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Ωραιόκαστρο .
Οι κεντρικοί δρόμοι Ωραιοκάστρου Παλαιόκαστρο είναι σχεδόν κλειστοί,τα αυτοκίνητα διέρχονται με μεγάλη δυσκολία διοτι σε πολλά σημεία ο δρόμος έχει κομμάτια πάγου. Οι οδοί Θεσσαλονίκης Αεροδρομίου, Μακεδονικού αγώνα αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα,μέχρι στιγμής.
Έχουν σημειωθεί μικρά τροχαία και τα λεωφορεία δεν μπορούν να ανέβουν στο Ωραιόκαστρο,αφήνουν τους επιβάτες στο τέρμα της Σταυρουπόλεως.
Τα σχολεία του Δήμου είναι κλειστά.
Οι οδηγοί προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία βάζοντας κάδους στα στενά που είναι κλειστά απο κολλημένα αυτοκίνητα.
Η αλατιέρα του Δήμου βρίσκεται στους δρόμους.
Οι κάτοικοι ήδη δηλώνουν αγανακτισμένοι από αυτήν την κατάσταση.
image
image
image
image
image
image
image
image
image

vendo

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ιδια και χειροτερα .βγηκαμε να παμε σχολειο και γλυστρισαμε δεκα φορες.ΧΙΟΝΙΖΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8 Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ…κλειστο σχολειο και τζαμπα η αδεια απο την δουλεια……..με 3χιλιοστα χιονι…!!!!!!!!!!

  2. ΧΙΟΝΙΖΕ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 8 Η ΩΡΑ!!!Ο ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ.Η ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 9….ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΣ ΠΑΓΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. καλημερα ασπρη μερα να λεμε τα καλα πρωτα για τα αλλα ανοιξαν τους δρομους οι δημοτικοι υπαλληλοι οταν ηταν να πανε στην δουλεια 9.30 καλα το εγραψα Αυτος ο δημαρχακος σε ποιον δημο ειπε οτι ειναι ανοιχτοι οι δρομοι 10.30 ακομη σταματημενα αυτοκινητα απο ΜΑΣΟΥΤΗ εωςLIDL ΚΑΛΗΜΕΡΑ

  4. Στα Γιαννιτσα ριχνουνε αλατι απο της 4 τα ξημερωματα αλλα δεν χιονισε καλυτεροι απο εμας….. σκατα πατημενα οι εντολες απο την καρεκλα του γραφειου……να τους χαιρωμαστε και να τους πληρωνουμε ΞΑΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.