Πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εξυπηρέτηση εκατοντάδων γονέων του δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εξυπηρέτηση εκατοντάδων γονέων του δήμου

Περισσότερα από 500 πιστοποιητικά γέννησης παιδιών τα οποία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν να φοιτούν στο νηπιαγωγείο θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στους γονείς με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου εκατοντάδες παιδιά του δήμου θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του νηπιαγωγείου και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων των γονέων θα αποσταλούν ταχυδρομικώς τα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών, τα οποία συνοδεύονται από επιστολή του κ. Γαβότση με ευχές για καλή σχολική χρονιά και μια δημιουργική εκπαιδευτική σταδιοδρομία.
Να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή γίνεται για πρώτη φορά στο δήμο μας, στα πλαίσια της προσπάθειας της δημοτικής αρχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Μέχρι σήμερα οι γονείς ήταν αναγκασμένοι να έρχονται οι ίδιοι και να ζητούν το πιστοποιητικό γέννησης από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, καθώς για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο δεν μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτα από τα κατά τόπους σχολεία.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων
δημος

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάλλον δεν είστε καλά ενημερωμένοι. Στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια τα πιστοποιητικά στέλνονταν απευθείας από το δήμο στα νηπιαγωγεία ύστερα από σχετική κατάσταση που συνέτασαν οι αρμόδιοι των παιδικών σταθμών.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.