"Πόλεμος" ξέσπασε μεταξύ των δύο μεγάλων ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

[ad_1]

Ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του Ιβαν και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram, περνούσε έξω από το γήπεδο του ΑΡΗ, «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά το ματς ΠΑΟΚ-Εστερσουντ, ακούγοντας ηχογραφημένα συνθήματα της ομάδας του και με αυτό τον τρόπο ήθελε να… πικάρει τον «αιώνιο» αντίπαλο στη συμπρωτεύουσα.
Αναμενόμενα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις των φίλων του ΑΡΗ στα social media για την προκλητική ενέργεια του γιου του Ιβάν Σαββίδη, ενώ και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται καν το όνομα του Γιώργου Σαββίδη τον οποίο χαρακτηρίζει ως «χαϊδεμένο γιο του μπαμπά» και καλεί να τον μαζέψουν πριν να είναι αργά τονίζοντας πως για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 
«Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε.
Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά… Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση… Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».
Απάντηση στην σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τα συνθήματα του Γιώργου Σαββίδη για τα συνθήματα έξω από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, έδωσε ο  υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος
«Πολύ επικίνδυνο δρόμο επιλέγουν στην ΠΑΕ Άρης μπας και κερδίσουν το χειροκρότημα κανενός κλακαδόρου…
Πέρα του ότι καταφέρνουν να γίνουν αυτό που επιχειρούν να καταγγείλουν, πέρα του ότι επιλέγουν χώρο στο προσκήνιο από την πίσω πόρτα (πράγμα για το οποίο χρωστούν μάλλον ευγνωμοσύνη), ανεβάζουν τους τόνους εκεί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν.
Δική μου συμβουλή: μην κάνετε κεντρική στρατηγική σας την καταπολέμηση της καζούρας, υπάρχει β´ εθνική και εκεί…».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.