Σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στον ΠΑΟΚ με ποδοσφαιριστή να βρίζει τον προπονητή

[ad_1]

Οι σχέσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να μην έχει στα πλάνα του μέχρι νεοτέρας τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Δικέφαλου του Βορρά με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.
Ο άσος του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε που έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό του αγώνα της Ριζούπολης κι έβρισε τον Λουτσέσκου όταν αντικαταστάθηκε από τον Μακ.
Όπως αναφέρει σήμερα (20/9) η εφημερίδα «Live Sport», ο Μπίσεσβαρ αποκάλεσε μ@@@κα  τον προπονητή του, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του. Η ενέργεια του αυτή μόνο ατιμώρητη δεν πέρασε από τον Λουτσέσκου, ο οποίος τον είχε εκτός πλάνων στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Μπίσεσβαρ βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό (20/9) παιχνίδι του Δικέφαλου του Βορρά με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.