Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου αναφορικά με την αστική συγκοινωνία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), Γιάννη Παλαιστή.
Ο κ. Γαβότσης συναντήθηκε με τον κ. Παλαιστή στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου παρουσία μελών της διοίκησης και στενών συνεργατών και των δύο πλευρών και συζήτησε μαζί του τη δυνατότητα ανάπτυξης ενδοδημοτικής συγκοινωνίας στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και πιθανές λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Ο κ. Παλαιστής από την πλευρά του αναφέρθηκε στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που εκπόνησε το ΣΑΣΘ (μέσω του προγράμματος ATTAC) και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να καταθέσει τις δικές της προτάσεις σε ζητήματα αστικών συγκοινωνιών, προκειμένου να ληφθούν υπ’ όψιν στο σχεδιασμό του ΣΑΣΘ για το 2016.
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.