Στο trailer του Baywatch o Zac Efron κοιτάζει στα "μάτια" την Alexandra Daddario

[ad_1]

Ήρθε η ώρα και για το trailer του Baywatch, το κινηματογραφικό reboot της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που επανέρχεται στο προσκήνιο με πιο φρέσκια προσέγγιση. Οι Zac Efron και Dwayne ‘The Rock‘ Johnson παρουσίασαν διαφορετικά teasers από το Twitter τους και μετά από λίγο έκανε την εμφάνισή του και το trailer που μας παρουσιάζει αυτό που περιμέναμε. Μπικίνι, ήλιος, παραλία και τους Efron και The Rock να έχουν μετατρέψει το franchise σ’ ένα body cop φιλμ. Και φυσικά Baywatch χωρίς ωραίες γυναίκες δεν γίνεται. Δείτε στο trailer πως ο Efron χαζεύει την πανέμορφη Alexandra Daddario. Τον καταλαβαίνουμε απόλυτα.

baywatch-teaser-trailer-2017-paramount-pictures

Η Priyanka Chopra είναι μία άλλη απίθανη γυναίκα που θα κάνει το αντρικό κοινό να τα χάσει κανονικά και μένει να δούμε πόσο “καυτή” θα αποδειχθεί η ταινία στο box office. Θα βγει αρχές καλοκαιριού, την πλέον δηλαδή κατάλληλη εποχή, ωστόσο εκεί γύρω στις 26 Μαίου του 2017 θα γίνεται ένας χαμός από releases, με τα Guardians of the Galaxy, Vol. 2 και Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις αίθουσες. Θα δείξει…

The post Στο trailer του Baywatch o Zac Efron κοιτάζει στα “μάτια” την Alexandra Daddario appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.