Συγχαρητήρια επιστολή απο την Ρένας Αντωνιάδου

Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016, θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, στους δασκάλους, στους καθηγητές, στους γονείς και κυρίως στους μαθητές για τις τόσο όμορφες γιορτές τελετής λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς.

Κυρίως θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ το προσωπικό των παιδικών σταθμών για την σκληρή δουλειά που με αγάπη και αφοσίωση αγκάλιασαν τα μικρά παιδιά και ανέδειξαν τα ταλέντα τους μέσα από τις αξιόλογες πρωτότυπες καλοκαιρινές γιορτές τους που απολαύσαμε.

Επίσης για τους μαθητές που φέτος έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις, οφείλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και να τους ευχηθώ καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία, όπως και στα παιδιά που δεν πέτυχαν, ως μάνα και άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, θα ήθελα να τους τονίσω λέγοντας ότι τίποτα δεν τελείωσε, υπάρχουν πάντα οι ευκαιρίες που μας δίνονται στη ζωή αρκεί να έχουμε την όρεξη, την δύναμη, το θάρρος να τις εκμεταλλευτούμε.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Αντωνιάδου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.