Συνέντευξη δημάρχου Ωραιοκάστρου για την αύξηση του δημοτικού φόρου

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου τοποθετείτε για την αύξηση του δημοτικού φόρου στο συν 33% με σκοπό ανέγερση σχολικών μονάδων,στο κανάλι ΣΚΑΙ στην εκπομπή ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ.
Μίλησε για τα “κιμπο”,τα οποίο αποκάλεσε διευρυμένες χημικές τουαλέτες,για την μη ύπαρξη χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών της παιδείας και εξήγησε το κόστος που θα αναλογεί στον καθένα το χρόνο με την αύξηση του δημοτικού φόρου.
Δείτε τις απαντήσεις του δημάρχου στα ερωτήματα των δημοσιογράφων.

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Δήμαρχε,ήδη,μέρος των φόρων που πληρώνουμε πηγαίνει και για την παιδεία.Το άρωστο παράδοξο της Ελλάδας,είναι τα εισοδήματα(των μισθωτών και των συνταξιούχων) έχει πέσει στον πάτο,αλλά οι άμεσοι και έμεσοι φόροι έχουν ανοδική πορεία.Γιτί πρέπει οι συνταξιούχοι να πληρώσουν υπερ της παιδείας;Επιτέλους φτάνει η αλαζονεία της εξουσίας.Καιρός να δείξετε ότι είστε και δίκαιοι.

  2. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ? ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΔΗΛΩΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ? ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΨΑΞΤΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΩΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ,ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ ?

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.