Σύλληψη 34χρονου στην Ημαθία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη 34χρονος στην Ημαθία για καλλιέργεια κάνναβης

Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 6 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και ποσότητες κάνναβης.
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 4 ετών για παρόμοια αδικήματα.
Για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης, συνελήφθη χθες (27-8-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.
Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να αποκρύπτει τόσο στην οικία του, όσο και στην αυλή του σπιτιού του, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 20 γραμμαρίων, ενώ σε κοντινή απόσταση και σε θαμνώδη περιοχή, καλλιεργούσε σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 15 εκατοστά μέχρι 3 μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν.
Επίσης σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Καναβη

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.