Τα γραφικά του NBA 2K18 ανεβαίνουν (κι άλλο) επίπεδο!

[ad_1]

Αναμφίβολα, ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία του NBA 2K είναι παραδοσιακά τα εκπληκτικά γραφικά του, καθώς η 2K Sports καταφέρνει σε κάθε παιχνίδι της σειράς να μας προσφέρει ανεπανάληπτα visuals που όλο και πιο πολύ προσεγγίζουν την πραγματικότητα. Επειδή όμως όπως αναφέρει και ένα σοφό γνωμικό: “Εχθρός του καλού, είναι μόνο το καλύτερο”, η 2K Sports στη φετινή έκδοση του ΝΒΑ 2Κ18 είναι εμφανές ότι ανεβάζει τον πήχη ακόμη ψηλότερα!

antetokounmpo-2k18

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο (πρώτο) trailer που μόλις κυκλοφόρησε οι developers έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη μίας μηχανής γραφικών που δημιουργήθηκε από το μηδέν για να καταστήσει τον κόσμο του NBA 2K18 ακόμη πιο ρεαλιστικό. Χρησιμοποιώντας μία σειρά από νέες high-tech φωτογραφικές τεχνικές αλλά και την τεχνολογία του laser scanning, το σχεδιαστικό team του παιχνιδιού είναι εμφανές ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία εκπληκτικά φωτο-ρεαλιστική εμπειρία. Τα πρόσωπα και το δέρμα των παικτών για παράδειγμα «αντιδράει» εκπληκτικά στις πηγές του φωτός, με τους δημιουργούς να φυλακίζουν ακόμη και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια στα παπούτσια και στα kits των παικτών. Επιπλέον, οι διαθέσιμες MyPLAYER customization options πλησιάζουν το «real thing» περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με αμέτρητες επιλογές που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον παίκτη σας όπως ακριβώς εσείς το επιθυμείτε!  To ΝΒΑ 2Κ18 κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου (για Xbox One, PS4, PC, Xbox 360 και PS3) και στο trailer που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την εκπληκτική δουλειά που κάνουν οι developers του…

The post Τα γραφικά του NBA 2K18 ανεβαίνουν (κι άλλο) επίπεδο! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.