Τα ποτήρια με τσικουδιά δεν θα έχουν τέλος… στην «7η Γιορτή Τσικουδιάς» στο

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστου η Κρητική παράδοση αναβιώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με διοργανωτή τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου & Φίλων «Ερωτόκριτος» και το Δήμο Ωραιοκάστρου να συμμετέχει σε μια εκδήλωση… γεμάτη κέφι, παραδοσιακούς χορούς και άφθονη Κρητική τσικουδιά. «Φορέστε» την καλή σας διάθεση και γευτείτε μια ακόμα μοναδική Κρητική βραδιά!
Η έναρξη του ρακοκάζανου θα αρχίζει στις 5 μ.μ., ενώ κατά τις 8 μ.μ. το γλέντι θα ανάψει, καθώς τότε αναμένεται να αρχίσει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της διοργάνωσης που περιέχει μουσική, χορό και πολλές μαντινάδες! Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι λάτρεις της παράδοσης, με το σκοπό να μπορέσουν να έρθουν όλοι λίγο πιο κοντά στο μεγαλείο της Κρήτης. Πάρτε την παρέα σας, Κρητικούς και μη, και ελάτε για να τσουγκρίσετε ένα, δύο ή τρία ποτηράκια τσικουδιά!
Και να θυμάστε στα παραδοσιακά Κρητικά πανηγύρια της Κρήτης, η προσφορά της τσικουδιάς αποτελεί μια πρόσκληση- πρόκληση για ένα βαθύτερο δέσιμο ανάμεσα στους ανθρώπους… Στην «υγεία» σας λοιπόν!
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.