Την ακύρωση των πράξεων χαρακτηρισμού των ανενεργών λατομείων Παλαιοκάστρου και Νεοχωρούδας ζητά ο δήμος Ωραιοκάστρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ακύρωση των πράξεων χαρακτηρισμού των ανενεργών λατομείων Παλαιοκάστρου και Νεοχωρούδας
ζητά ο δήμος Ωραιοκάστρου

Με προσφυγή του προς την Επιτροπή Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων ο δήμος Ωραιοκάστρου ζητά την ακύρωση των πράξεων χαρακτηρισμού των λατομείων Παλαιοκάστρου και Νεοχωρούδας. Η προσφυγή με την οποία ζητείται η απαλοιφή του χαρακτηρισμού δασική από τον χαρακτηρισμό δασική έκταση του δασαρχείου Θεσσαλονίκης γίνεται προς την Α/βάθμια Επιτροπή Επίλυσης Δασικών Αμφισβητήσεων Θεσσαλονίκης και στηρίχθηκε εκτός από τις απόψεις της δημοτικής αρχής (Τεχνική Υπηρεσία του δήμου) και σε αυτές του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη – Ανατροπή», Γρηγόρη Εδιρνέλη.

«Η δημοτική αρχή έχει αποδείξει ότι μπορεί να αίρεται στο ύψος των περιστάσεων όποτε το κοινό συμφέρον το απαιτεί. Έτσι και στην περίπτωση της αποκατάστασης των ανενεργών λατομείων Παλαιοκάστρου και Νεοχωρούδας και αφού έλαβε υπόψη την έγγραφη τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλληλεγγύη – Ανατροπή» και νομικού, Γρηγόρη Εδιρνέλη πάνω στο θέμα αυτό προσφεύγει και ζητά την άρση του χαρακτηρισμού των περιοχών ως δασικών», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

*Σας επισυνάπτεται η προσφυγή του δήμου Ωραιοκάστρου
αρχείο 1
αρχείο 2

δημοςdimos
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.