Την Παρασκευή τραγουδάμε όλοι μαζί στο Ωραιόκαστρο

ΤΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ:
«Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί!»

Μην τρομάζετε! Δεν χρειάζεται να ξέρετε μουσική! Δεν χρειάζεται να έχετε σχέση με το χορωδιακό τραγούδι! Και το βασικότερο… δεν χρειάζεται να είστε… Μαρία Κάλλας! Τέλος, εάν νομίζετε ότι ΔΕΝ έχετε καλή φωνή, τότε ίσως να είστε ένα κρυφό ταλέντο και να μην το γνωρίζετε!
Για τους παραπάνω λόγους και για πολλούς ακόμα, τα Χορωδιακά Σύνολα της Ενορίας μας (η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis και το Εργαστήρι Παιδικής Χορωδίας ΣΟΛ) διοργανώνουν για εσάς μια αποκλειστική, ανοιχτή πρόβα με πολλές εκπλήξεις. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί, την Παρασκευή 26 Μαΐου, στις 8:15 το απόγευμα, στην Κεντρική Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (πίσω από την εκκλησία). Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, για τα τοπικά δεδομένα, μουσικό δρώμενο με στόχο να γνωρίσουμε καλύτερα τι είναι το χορωδιακό τραγούδι και πώς αυτό επιδρά θετικά στην ψυχοσύνθεσή μας. Θα γίνει φανερό πώς η συμμετοχή μας σε ένα χορωδιακό σχήμα μπορεί να μας κάνει εκτός από δημιουργικούς, περισσότερο ανθεκτικούς στο άγχος, ακόμα και στην κατάθλιψη, καθώς είμαστε εκτεθειμένοι στους εξαντλητικούς, σύγχρονους ρυθμούς.
Θα υπάρχει κι ένα μικρό κέρασμα για όλους.
Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!

#seraprojects2016

IMG_9351

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.