“τι φοβάστε ρε;Στις εκκλησιές να τρέξετε το πρωί οι Ορθόδοξοι Έλληνες και όχι στα ΑΤιΜα!”

Τοποθέτηση κεραυνός απο τον ιερέα του Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου μέσω ανάρτησης του στο Facebook,για τις ουρές που δημιουργήθηκαν εχθές μπροστά στα μηχανάκια ΑΤΜ, έπειτα απο το διάγγελμα του πρωθυπουργού.

image

” Στις εκκλησιές να τρέξετε το πρωί οι Ορθόδοξοι Έλληνες και όχι στα ΑΤιΜα!
Τι φοβάστε ρε! Που είναι η πίστη σας στο Θεό μας; Εκείνος δεν ήταν που κράτησε την πατρίδα μας, αυτήν την κουκίδα γης, αιώνες τώρα, όρθια; Εκείνος δεν είναι που φροντίζει ακόμα και για τα πουλιά του ουρανού; Λέτε να αφήσει στο έλεός σας, εσάς, τα παιδιά Του! Πήγατε σήμερα αξημέρωτα και κάνατε ουρές στα “προσκυνητάρια” των τραπεζών για να “ασπασθείτε” τις πενταροδεκάρες σας. Κι όταν τα μηχανάκια στέρεψαν από την “κινητήρια δύναμή σας” (αυτές τις πενταροδεκάρες εννοώ) βρεθήκατε κάποιοι να κοιτάτε με κρυφή χαρά εκείνους που δεν πρόλαβαν να σηκώσουντα πολύτιμά τους ενώ εσείς τα είχατε στα χέρια σας, τα σώσατε και θα τα πάτε σπίτια σας να τα φυλάξετε “όχι για μας”, όπως φαρισαϊκώς διατείνεστε, “αλλά για τα φουκαριάρικα τα παιδάκια μας”!
Ήταν θλιβερό το θέαμα σήμερα το πρωί. Να βλέπεις συνανθρώπους σου εγκλωβισμένους στον εγωκεντρισμό τους. Και από την άλλη να ακούς κάποιους ανθρώπους “της… Εκκλησίας” να υποστηρίζουν εναργώς, εμπνεόμενοι από τις ανοησίες κάποιων ανερμάτιστων γεροντάδων και πνευματικών, ότι “πρέπει να μαζέψουμε τρόφιμα στις αποθήκες”!
Αδελφοί, στώμεν καλώς!
Και μη ξεχνάτε: Μη πεποίθατε επ’ άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία!
Ιερεύς Νικόλαος Μοναστηρίδης ”

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πές τα παπα Νικόλα γιατί μας πήρε και μας σήκωσε όλους ο Μαμωνάς!! Αυτό το μικρό θαυματουργό αλλά δυστυχώς ανάδελφο έθνος πάντα με την φωνή κάποιου ψυχωμένου παπά ξυπνούσε και σωζόταν… και μεις είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε έναν τέτοιο στην ενορία μας!!! Κράτα ψηλά το ηθικό καθαρό το πνεύμα και δίνε μας καμμιά σφαλιάρα να ξυπνάμε γιατί οι βομβαρδισμοί είναι πολλοί και από παντού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.