Το HTC U είναι ίσως η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας με οθόνη 5.5 ιντσών, Snapdragon 835 και Sense 9

[ad_1]

Σύμφωνα με τν γνωστό για τις αρκετά έγκυρες διαρροές του, Evan Blass, η επόμενη μεγάλη ναυαρχίδα της HTC θα είναι το HTC U. Πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της ίδιας οικογένειας συσκευών, μετά τα HTC U Play και HTC U Ultra. Ο Evan αναφέρει ότι το HTC U θα εξοπλιστεί με μια οθόνη των 5,5 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 και στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε το κορυφαίο Snapdragon 835 chipset.

htc

Οι φήμες υποστηρίζουν επίσης ότι θα καταφθάσει με οθόνη Edge Sense, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν πολύ εύκολα τις χειρονομίες της αρεσκείας τους. Παράλληλα, το νέο smartphone θα διαθέτει το Sense 9. Στο πίσω μέρος, θα φέρει μια κάμερα των 12MP με Sony IMX362 αισθητήρα καθώς και άλλη μια των 16MP στο μπροστινό μέρος με αισθητήρα Sony IMX351. Λέγεται ότι θα γίνει διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις, με 64GB και 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ για όσους δεν είναι αρκετός αυτός ο χώρος, θα υπάρχει και ένα microSD slot για την περαιτέρω επέκτασή του.

Ο Evan Blass αναφέρει ακόμη ότι η συσκευή έρχεται με την εμπορική ονομασία «Ocean» και θα αποκαλυφθεί στα μέσα Απριλίου. Η παγκόσμια διάθεσή του θα πραγματοποιηθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Η προφανής απορία εδώ είναι αν το HTC U έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που θα το κάνουν να ανταγωνιστεί επάξια συσκευές όπως τα Galaxy S8 και S8+.

The post Το HTC U είναι ίσως η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας με οθόνη 5.5 ιντσών, Snapdragon 835 και Sense 9 appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.