Το KaPPa shoes μας μιλάει για τα παπούτσια

Το να επιλέξεις το σωστό παπούτσι είναι μια δύσκολη διαδικασία.
Συχνα φέρνει εκνευρισμό αλλά και καταλήγει να είναι μια αγχωτική διασικασία.

img_6756

Υπάρχουν 4 τύποι εφαρμογής :

1.Σε θέση ανάπαυσης όταν καθόμαστε.
2.Σε όρθια στάση σώματος όπου το πόδι δέχεται όλο το βάρος του σώματος μας,ενώ το πόδι αλλάζει μέγεθος και σχήμα.
3.Όταν περπατάμε ,κινούμαστε ή τρέχουμε αλλάζει μέγεθος,σχήμα αλλά και αναλογίες .
4.Τέλος ,όταν υπάρχει αυξημένη θερμοκρασία ή πολύ υγρασία ,το μέγεθος του ποδιού μας αυξάνεται κατα 5% (αύξηση όγκου).
Ενώ το απόγευμα ή το βραδάκι είναι ελαφρώς πρησμένα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Κανένα άτομο δεν έχει δύο ίδια πόδια (ούτε σε μέγεθος,ούτε σε σχήμα )
Αν θέλετε να καταλάβετε πού πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία ,τότε κοιτάξτε ένα παλιό ζευγάρι παπούτσια και ελέγξτε το εσωτερικά.Πού είναι περισσότερο φθαρμένο;στην φτέρνα στο οπίσθιο μέρος;στο σημείο όπου παταέι η φτέρνα ή στα δάχτυλα των ποδιών σας;
Για να φορέσετε το σωστό παπούτσι ίσως χρειαστείτε χρόνο ή κάποιο μεγαλύτερο ποσό αφού το καλό παπούτσι είναι από καλά υλικά (δέρμα ελληνικό, πάτο αντιολισθητικό ή αντιμικροβιακό) και απαιτείται περισσότερος χρόνος για να φτιαχτεί.

Στο Kappa For Shoes όμως ,έχουν σκεφτεί όλες αυτές τις δυσκολίες που συναντάτε στην αγορά υποδημάτων γι΄’αυτό και εκεί θα βρείτε μεγάλη γκάμα ελληνικών δερμάτινων και ανατομικών παπουτσιών σε μοντέρνα σχέδια για όλες τις ηλικίες!
img_6749
Ενώ με την υπηρεσία ”ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ” ,επιλέγετε εώς 3 ζεύγη και με ένα τηλεφώνημα είναι στο σπίτι σας για να διαλέξετε από την άνεση σας χωρίς να ταλαιπωρηθείτε καθόλου.
Ενώ για τους αγαπημένους ηλικιωμένους ανθρώπους είναι η ιδανική λύση για αυτή την εποχή !!!
Επίσης το κατάστημα προσφέρει και δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 25 ευρώ με ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook!
img_6654

Αν τώρα είστε από τις τυχερές που δεν είχατε προβλήματα με τα πόδια σας ποτέ και σας ενδιαφέρει η ομορφιά και η θυληκότητα του ψηλού τακουνιού , η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι στο Κappa!
θα βρείτε από 18 ευρώ μπαλαρίνες και από 20 ευρω γόβες!!!
img_6733

img_6691

img_6692

img_6693

img_6707

img_6751

img_6752
Τέλος στο κατάστημα αυτό θα βρείτε τσάντες ,πορτοφόλια και κοσμήματα dristella για οικονομικά δώρα τώρα στις γιορτές!!!!

img_6724

img_6725

img_6731
Είναι πραγματικά ένα κατάστημα υποδημάτων που τα έχει όλα….Από τιμές (10 ευρω έως 110…), από ποιότητα (δερμάτινα ,ανατομικά αλλά και οικονομικές λύσεις για αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις) , από το περιβάλλον( χώρος που αποπνέει ζεστασιά ,ανοιχτόκαρδο και με μοντέρνο στύλ όπως και η ιδιοκτήτρια του..) αλλά και από τις καινοτόμες ιδέες του όπως την υπηρεσία ”ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!!!
img_6730
Κομνηνών 53 Ωραιόκαστρο 2310694770

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.