Το live-action trailer του Deus Ex: Mankind Divided είναι τέρμα επικό (και μοιάζει με mini sci-fi ταινία)!

[ad_1]

Χωρίς αμφιβολία, το Deus Ex: Mankind Divided είναι ένα από τα blockbuster games της φετινής χρονιάς, καθώς η Square Enix και η Eidos Montreal έχουν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη για τη νέα περιπέτεια του Adam Jensen. Φυσικά στη σημερινή εποχή εάν δεν κάνεις σωστό promotion και marketing ένας τίτλος μπορεί να αξίζει, αλλά τελικά να καταλήξει στα αζήτητα, για αυτό και οι υπεύθυνοι του νέου Deus Ex (οι οποίοι μάλλον έχουν μπόλικο budget στα χέρια τους) δημιούργησαν ένα live-action trailer για το Mankind Divided, το οποίο είναι τόσο τέλειο που θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό και μοιάζει λες και πρόκειται για μίαmini sci-fi ταινία κορυφαίας ποιότητας!

Deus Ex Mankind 3 (Large)

Το τετράλεπτης διάρκειας trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω είναι ότι καλύτερο για να μας βάλει στο κλίμα του εφιαλτικού κόσμου του Deus Ex για τα καλά! Στο εν λόγω video που διακρίνεται για τα υψηλά production values του, βλέπουμε τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση που υφίστανται οι άνθρωποι που έχουν προσθέσει μηχανικά augmented μέλη. Αυτό φυσικά δεν συμβαίνει τυχαία, καθώς για άγνωστη αιτία (που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οφείλεται σε μία hacking επέμβαση) οι άνθρωποι με augmented μέλη στέφονται ενάντια ακόμη και στα μέλη της οικογένειας τους. O Adam Jensen ως πράκτορας της Interpol, καλείται να ξετυλίξει το μίτο της Αριάδνης, φέρνοντας στο φως όλους εκείνους που δημιούργησαν μία δυστοπική κοινωνία που αποκαλείται “cybernetic Apartheid”, ξεσκεπάζοντας μία συνωμοσία που θέτει σε κίνδυνο την ανθρωπότητα. To live-action trailer είναι πραγματικά εκπληκτικό και σίγουρα μας ανοίγει την όρεξη για το παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει στις 23/8 για PS4, Xbox One και PC! 

The post Το live-action trailer του Deus Ex: Mankind Divided είναι τέρμα επικό (και μοιάζει με mini sci-fi ταινία)! appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.