ΤΟ studio πλεκτικής στο ορφανοτροφείο ΜΕΛΙΣΣΑ

ΤΟ STUDIO ΠΛΕΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΘΗΛΕΩΝ «ΜΕΛΙΣΣΑ»
IMG_8205
Την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και υπεύθυνος των δραστηριοτήτων του Πνευματικού μας Κέντρου, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, συνοδευόμενος από την πρεσβυτέρα του, κ. Παρθένα Κουγιουμτζίδου, την υπεύθυνη Εθελοντισμού και δασκάλα του Studio Πλεκτικής της Ενορίας μας, κ. Μαργαρίτα Παπαδοπούλου και την συνεργάτιδα και μαθήτρια του Studio Πλεκτικής, κ. Λιάνα Φωτιάδου επισκέφθηκαν το ιστορικό ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την διευθύνουσα του ιδρύματος για την πλούσια ιστορία, την οργάνωση, τη διοίκηση, τους οικότροφους, τους εθελοντές, τις δράσεις και το έργο, αλλά και τις πολλαπλές ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία.
Στη συνέχεια οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους πρόσφατα ανακαινισμένους, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, χώρους του ορφανοτροφείου. Με την ευκαιρία της επίσκεψης, προσφέρθηκαν στη διευθύνουσα διάφορα χειροποίητα πλεκτά που κατασκεύασαν με αγάπη οι κυρίες και δεσποινίδες του Studio της Ενορίας μας τον περασμένο Νοέμβριο, στα πλαίσια του Μαραθώνιου Πλεκτικής που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας.

#seraprojects2016

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.