Τρεις υποψηφιότητες ερμηνείας για την θεατρική ομάδα Ωραιοκάστρου

Τρεις υποψηφιότητες ερμηνείας στο Πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης για τη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου

Με γεμάτες βαλίτσες επέστρεψε η θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου που την περασμένη εβδομάδα πήρε μέρος στο 1ο Πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης με τη σπαρταριστή κωμωδία «Οι μπελάδες του δημάρχου» της Βαλασίας Πετρίδη και σε σκηνοθεσία της Νέλλυς Δελή.

Τη θεατρική ομάδα του δήμου που απέσπασε τρεις υποψηφιότητες και συγκεκριμένα 1ου ανδρικού ρόλου ο Τάσος Μπελαντώνας, 2ου ανδρικού ρόλου ο Άγγελος Βοσκόπουλος και 2ου γυναικείου ρόλου η Αναστασία Παπαδοπούλου, συνόδευσαν στο Ηράκλειο ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν και η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Νέλλυ Δελή.

«Στη θεατρική ομάδα ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου διδάσκεται με ενδελέχεια και λεπτομέρεια η αλήθεια της υποκριτικής τέχνης!» δήλωσε η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Νέλλυ Δελή συγχαίροντας όλους τους ηθοποιούς, που, όπως υποστήριξε, ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη και απαιτητική διδασκαλία της τέχνης του θεάτρου.
ΟΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.