Τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό

Έκρηξη στην οδό Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου σε όχημα που ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.
Τραυματίστηκε ο ίδιος και άλλα δύο άτομα.
Παπαδήμος
IMG_9360
Περιπου στις 19:00 σήμερα Πέμπτη 25/4/17 σημειώθηκε έκρηξη την στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στη συμβολή των οδών Μάρνη και Γ΄Σεπτεμβρίου.

Εκείνη την στιγμή φαίνεται πως ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε μία επιστολή που είχε μαζί του με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και να τραυματιστεί τόσο εκείνος όσο και άλλα δύο άτομα.
Στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο, σύντομα έφτασαν δεκάδες περιπολικά και ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο Λουκάς Παπαδήμος έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα. Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να έχει τραυματιστεί και στα πόδια στα χέρια και την κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός έχει υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα και οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές. Επίσης, υπήρχε και συνοδευτικό αυτοκίνητο. Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επιτόπου έχουν σπεύσει 4 πυροσβεστικά οχήματα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.