Υγιέστατος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη ο μικρός Νέστορας !!!!

[ad_1]

Στην Θεσσαλονίκη και στο σπίτι του γύρισε ο μικρός Νέστορας, ο οποίος πλέον έχει δίχωρη καρδιά και οξυγόνο σχεδόν 100%, όπως αναφέρει η οικογένειά του σε μήνυμα που ανήρτησε σήμερα στο facebook, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους σε Ελλάδα και Βοστώνη «που αγκαλιάσατε όλοι μαζί το παιδί μας σαν να ήταν δικό σας».
Υπενθυμίζεται ότι η μάχη του μικρού Νέστορα συγκίνησε αλλά και ενεργοποίησε το Πανελλήνιο, με την μεγάλη συμμετοχή στην προσφορά χρημάτων για να πάει στις ΗΠΑ και να λάβει την απαραίτητη νοσηλεία.
Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειας του μικρού Νέστορα από τη Θεσσαλονίκη στην σελίδα «Από καρδιάς για το Νέστορα» στο facebook:
“Καλημέρα από Ελλάδα!
Επιστρέψαμε σπίτι μας και οι λέξεις για ακόμα μία φορά δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας. Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα ξεχωριστά που βοηθήσατε με κάθε τρόπο το μικρό αυτό άνθρωπο να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ελπίδα και στο όνειρο. Να ζήσει μια φυσιολογική παιδική ηλικία.
Ο Νέστορας μας, πλέον έχει δίχωρη καρδιά και οξυγόνο σχεδόν 100%. και σε λίγο καιρό θα μπορεί να τρέχει και να παίζει χωρίς φόβο και περιορισμούς. Το ταξίδι όμως δεν σταματά εδώ. Στο άμεσο μέλλον θα χρειαστούν επανέλεγχοι, επαναληπτικες επεμβάσεις, καθετηριασμοί για να μπορέσει η καρδιά του να διατηρηθεί σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα ο μικρός συνεχίζει την ανάρρωση και την παρακολούθηση. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία.
Όλο αυτό το διάστημα ζήσαμε έντονες στιγμές αγωνίας και φόβου. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να απαντήσουμε σε κάποια μηνύματα καθώς και να συναντήσουμε κάποιους που μας το ζητήσατε. Όμως ο χρόνος ήταν περιορισμένος και οι ανάγκες του παιδιού πολλές.
Σε όλους τους ανθρώπους σε Ελλάδα και Βοστώνη χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που αγκαλιάσατε όλοι μαζί το παιδί μας σαν να ήταν δικό σας. Τόσοι πολλοί, άνθρωποι, ιδρύματα, οργανισμοί, υπουργεία κινητοποιήθηκαν για να πραγματοποιήσει ο Νέστορας αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι που μας δίδαξε πολλά και θα συνεχίσει να μας διδάσκει τη δύναμη του ΜΑΖΙ. Όλοι σας γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι, σημαντικοί, πολύτιμοι δίπλα μας.
Σας στέλνουμε την αγάπη μας και ένα ακόμα ποιο μεγάλο, ποιο πελώριο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Μα, κυρίως από μία μικρή καρδιά που χτυπά δυνατά και τρέχει να προλάβει τη ζωή!
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!
Κατερίνα, Νίκος, Ιάσωνας και Νέστορας!”

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.