Φήμη φωτιά: Η Apple θα βγάλει στις 12 Σεπτεμβρίου τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus!

[ad_1]

Αυτές είναι οι ονομασίες των νέων iPhone, σύμφωνα με το ολλανδικό site iCulture, με ιστορικό έγκυρων προβλέψεων όσον αφορά την Apple.

iPhone 8 Concept

iPhone 8 Concept

Μία φήμη η οποία προέρχεται από το ολλανδικό site iCulture ισχυρίζεται ότι το νέο κορυφαίο iPhone, που θα ανακοινώσει η Apple στο event της 12ης Σεπτεμβρίου, θα ονομαστεί iPhone X (και θα προφέρεται iPhone 10 καθώς ας θυμηθούμε ότι “X” είναι το 10 στα λατινικά).

Οι δύο, δε, άλλες εκδόσεις που θα ανακοινωθούν στο ίδιο event δε θα είναι τα iPhone 7s και 7s Plus, όπως νομίζουμε, αλλά τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus.

Η εν λόγω πηγή έχει ιστορικό έγκυρων προβλέψεων όσον αφορά την Apple, καθώς είχε “πέσει μέσα” στην κυκλοφορία ενός iPad Pro 10,5 ιντσών.

apple-event-2017-september-logo

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα ξέρουμε τα πάντα, όμως, αν η Apple επιλέξει να παραλείψει τα ονόματα 7s και 7s Plus, θα είναι καθώς θα θεωρεί τις νέες συσκευές σημαντική αναβάθμιση. Σύμφωνα, τέλος, με την ίδια πηγή, και τα τρία νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου.

The post Φήμη φωτιά: Η Apple θα βγάλει στις 12 Σεπτεμβρίου τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.