Όταν ο Μπραντ Πιτ έπεφτε στα… πόδια της Τζολί – "Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ ακόμα"

[ad_1]

Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ ακόμα” είναι τα λόγια που φέρεται να είπε σε φίλους του ο Brad Pitt για την Angelina Jolie. Είχε φτάσει σε σημείο να την παρακαλά να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία…

στον γάμο τους πριν τελικά σκάσει σαν βόμβα η είδηση της κατάθεσης διαζυγίου.
Το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ χώρισε ξαφνικά, με τον 52χρονο Brad Pitt να είναι εξοργισμένος για τον χαρακτηρισμό του “κακού πατέρα” που του χρέωσε στην αίτηση διαζυγίου η Angelina Jolie. Κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση που εξέδωσε η 41χρονη ηθοποιός. Πως χωρίζει δηλαδή για το καλό της οικογένειας.

Μετά από αυτά ο πόλεμος ξεκινά για το άλλοτε πιο αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Ο Μπραντ Πιτ έχει προσλάβει μια στρατιά δικηγόρων για να καταρρίψει τον ισχυρισμό του κακού γονιού. Ο μεγάλος έρωτας ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βγάζουν τα μαχαίρια στο πικρό τέλος.

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου καταρράκωσε τον Μπραντ Πιτ που το έμαθε μια μέρα πριν καταθέσει τα χαρτιά. Η Αντζελίνα προσέλαβε τον πρώην σύμβουλό της Geyer Kosinki που φέρεται να σχεδιάζει εκστρατεία δυσφήμισής του. Στην κίνηση όμως να ζητήσει την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, ο Μπραντ Πιτ δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και θα ζητήσει κοινή επιμέλεια.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό”, φέρεται να είπε σε ανθρώπους από το περιβάλλον του ο Μπραντ Πιτ για το αίτημα της Αντζελίνα Τζολί να αναλάβει αποκλειστικά την επιμέλεια. Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με άνθρωπο που μίλησε στο TMZ, θεωρεί την Αντζελίνα Τζολί “σπουδαία μητέρα” και δεν θέλει να την πικράνει στο διαζύγιό τους, αλλά δεν θα της επιτρέψει να τον αμφισβητήσει ως γονιό.

Η Αντζελίνα Τζολί, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επειδή διαφωνούσε με τους τρόπους διαπαιδαγώγησης του Μπραντ Πιτ και ανησυχούσε για τον οξύθυμο χαρακτήρα του και τις καταχρήσεις του διάσημου ηθοποιού.

“Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να είναι καλά τα παιδιά μας. Παρακαλώ τον Τύπο να τους δώσει τον χώρο που τους αξίζει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο”, σχολίασε ο Μπραντ Πιτ μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.