Άγνωστος σκότωσε αστυνομικό και κρατά ομήρους τα μέλη της οικογένειάς του

Υπόθεση ομηρίας βρίσκεται σε εξέλιξη στη Γαλλία σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Όπως ανέφερε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία, ένας άνδρας εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή Ιβελίν, κοντά στο Παρίσι, μαχαίρωσε πολλές φορές τον ιδιοκτήτη αστυνομικό, ο οποίος ξεψύχησε και κρατά ομήρους τα μέλη της οικογενείας του, τη γυναίκα του και τον γιο του.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ακούστηκαν εκρήξεις από το εσωτερικό του σπιτιού, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο δράστης φώναζε συνθήματα υπέρ του Ισλάμ, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, Πιερ-Ανρί Μπραντέ, δήλωσε πως «έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τον δολοφόνο» και ότι έχει αποκλειστεί η γύρω περιοχή.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το «συναγερμό» σήμαναν οι γείτονες του αστυνομικού που έπεσε νεκρός από τον δράστη, ο οποίος υπολογίζεται πως είναι περίπου 20 ετών.

Όταν στο σημείο έφτασαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, τους φώναξε ότι κρατά ομήρους, ενώ το θύμα αναγνωρίστηκε ως ο Ζαν-Μπαπτίστ Σαλβέν.

Ακόμα, μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει αποκλείσει περιμετρικά όλη την περιοχή καθώς δεν ξέρουν αν το περιστατικό σχετίζεται με τρομοκρατία και δεδομένου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου υπάρχουν στην Γαλλική πόλη χιλιάδες φίλαθλοι.

france-attacks_49d6ccf6-8dc5-11e5-8abe-9658c5a0e511

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.